play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio Player

Νέα

Ο Iggy Pop ανακοίνωσε το νέο του δίσκο

today12 Νοεμβρίου 2022 17

Φόντο
share close

Ο Iggy Pop ανακοίνωσε και επίσημα την άφιξη του πολυαναμενόμενου νέου του άλμπουμ!

Ο δίσκος, που θα διαδεχθεί το προ τριετίας “Free”, θα ονομάζεται “Every Loser” και θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιανουαρίου μέσω της Atlantic Records καθώς και της Gold Tooth Records του παραγωγού Andrew Watt, που συμμετέχει στο άλμπουμ και στις κιθάρες.

Στην κυκλοφορία, θα περιλαμβάνεται το ήδη δημοσιευμένο single “Frenzy”, στο οποίο ο Iggy πλαισιώνεται από τους Watt, Duff McKagan και Chad Smith, ενώ στον δίσκο θα συμμετέχουν επίσης οι Taylor Hawkins, Travis Barker, Stone Gossard (Pearl Jam), Josh Klinghoffer (πρώην RHCP, Pearl Jam), Dave Navarro και Eric Avery (Jane’s Addiction).

Written by: Rockha Radio

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν Σήμερα

15/11

15 Νοεμβρίου 1492: Ο Χριστόφορος Κολόμβος σημειώνει στο ημερολόγιό του τη χρήση καπνού από τους Ινδιάνους. Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά για τον καπνό…προφανώς όχι από τζάκι.   15 Νοεμβρίου 1987: Οι Dire Straits γίνονται το πρώτο εν ενεργεία συγκρότημα που πουλάει πάνω από 3.000.000 αντίτυπα ενός άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι το άλμπουμ «Brothers in Arms» με 5 τραγούδια απ’αυτό να μπαίνουν στο Top-40, τα ‘Money for Nothing,’ ‘So Far Away,’ ‘Walk of Life,’ ‘Brothers in Arms’ and ‘Your Latest […]

today12 Νοεμβρίου 2022 36

0%