Σαν Σήμερα

30 Οκτωβρίου 1990

30 Οκτωβρίου 1990

Σαν σήμερα, στις 30 Οκτωβρίου του 1990, ο frontman και τραγουδιστής των Guns N’ Roses, Axl Rose, συλλαμβάνεται από τις αστυνομικές αρχές του Los Angeles, με τις κατηγορίες της επίθεσης σε γειτόνισσα του, χτυπώντας την με ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Λίγο νωρίτερα, η Gabriella Kantor είχε τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα Los Angeles, αναφέροντας ότι ο Axl της είχε επιτεθεί με ένα μπουκάλι κρασί και ένα κομμάτι κοτόπουλο και ότι της πέταξε τα κλειδιά του διαμερίσματός της από το μπαλκόνι του 12ου ορόφου.

Ο Axl Rose, συνελήφθη για επίθεση και πέρασε τέσσερις ώρες στο κρατητήριο πριν αφεθεί ελεύθερος πληρώνοντας πρόστιμο $5,000.

Μετά το συμβάν, η Kantor δήλωσε στο People ότι υποφέρει ακόμα από ισχυρούς πονοκεφάλους και από “μετατραυματικό σύνδρομο”, καθώς ισχυρίστηκε πως ο Axl την χτύπησε στο κεφάλι με ένα “μπουκάλι πολύ καλό Chardonnay”. Ο Rose, δήλωσε πως οι κατηγορίες είναι ψευδείς και πως αν την είχε χτυπήσει με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, δεν θα είχε σηκωθεί και ο ίδιος θα γινόταν αυτομάτως εγκληματίας και θα έψαχνε να βρει τρόπο να ξεφύγει ώστε να μην συλληφθεί … (δεν είχε και άδικο εδώ που τα λέμε…)

Δήλωσε επίσης, πως η Kantor είναι μια “εμμονική θαυμάστρια” που θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο χώρο στη ζωή του και πως δεν άντεξε την απόρριψη.

Σύμφωνα με τον Axl, το όλο συμβάν ξεκίνησε όταν η Kantor άρχισε να φωνάζει στον διάδρομο ανάμεσα στα διαμερίσματά τους και ο ίδιος βγήκε και της είπε να σταματήσει… “I went out and just said, ‘Shut up – you’re wasted. Just go in, go to sleep”. Τότε η Kantor, που κρατούσε το μπουκάλι κρασί, πλησίασε επιθετικά και του είπε : “Ποιος νομίζεις ότι είσαι ? Άντε χτύπα με, χτύπα με”. Όταν πλησίασε πολύ κοντά ο Axl της άρπαξε το μπουκάλι από τα χέρια και εκείνη του πέταξε τα κλειδιά της. Ο Axl, πήρε τα κλειδιά και τα πέταξε από το μπαλκόνι.

Τελικά, το δικαστήριο που έγινε στις 28 Νοεμβρίου αθώωσε τον Axl και το θέμα δεν πήρε άλλες διαστάσεις.

(μόνο όση δημοσιότητα χρειάστηκε …)

*Λέγεται μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο συμβάν ενέπνευσε και έγινε αφορμή για να γραφτεί το “Right Next Door to Hell” που παρουσιάστηκε στο Use Your Illusion.

Rockha Radio

October 19th, 2021

No Comments

Comments are closed.