Σαν Σήμερα

28 Οκτωβρίου 2004

28 Οκτωβρίου 2004

Σαν σήμερα, στις 28 Οκτωβρίου του 2004, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, εικαστική καλλιτέχνης και χήρα του Kurt Cobain, Courtney Love, καλείται σε δίκη με την κατηγορία της επίθεσης με θανατηφόρο όπλο.

Σύμφωνα με δήλωση της Kristin King (θύμα) σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, η κα. Love της πέταξε ένα μπουκάλι και ένα αναμμένο κερί, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι ενός πρώην «φίλου» της τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα συνέβησαν στις 25 Απριλίου του 2004, όταν η Love εισέβαλε στο σπίτι του πρώην φίλου της και μάνατζερ και βρήκε την King να κοιμάται στον καναπέ. Τότε η Love έκατσε πάνω της, της τράβηξε τα μαλλιά, έριξε πάνω της ένα μπουκάλι Whisky και ένα κερί, καθώς και της επιτέθηκε με τα νύχια τραυματίζοντας την στο χέρι και στο στήθος.

Η King, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Love ήταν πραγματικά εκτός ελέγχου και επικίνδυνη και ότι το τσίμπημα στο αριστερό στήθος της ήταν “το χειρότερο τσίμπημα που είχε ποτέ”…

Το δικαστήριο έκρινε  ένοχη την Love και της επέβαλε ποινή κράτησης τριών χρόνων με αναστολή, ενώ κατέβαλε το ποσό των $2,705 στην King.

Rockha Radio

October 19th, 2021

No Comments

Comments are closed.