Σαν Σήμερα

9 Ιουλίου 2010

9 Ιουλίου 2010

Σαν σήμερα, στις 9 Ιουλίου του 2010, ο Μεξικανός βιρτουόζος της κιθάρας και κάτοχος δέκα βραβείων Grammy, Carlos Santana, κάνει πρόταση γάμου επί σκηνής στην αγαπημένη του και συνεργάτιδά του Cindy Blackman.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια μιας συναυλίας του Universal Tone Tour στο Tinley Park του Chicago, Illinois. Η Cindy Blackman (drummer στο συγκρότημα του Santana), μόλις είχε τελειώσει ένα drum solo στο τραγούδι “Corazon Espinado”, όταν ο Carlos Santana διέκοψε για λίγο την ροή του προγράμματος, για να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Φαντάσου πόσο καλό ήταν το solo ….

Ο 63χρονος τότε Carlos, που είχε χωρίσει τρία χρόνια πριν (2007) με την Deborah Santana, έπειτα από τριάντα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, δήλωσε ότι ήταν «Ευλογημένοι που βρήκαν ο ένας τον άλλο». Όπως επίσης και ότι «Το να είσαι ερωτευμένος, είναι ένα δώρο από το σύμπαν, όπου το πνεύμα και οι δονήσεις που έρχονται με αυτό είναι απείρως ισχυρές. Ανυπομονώ να εκφράσω αυτή την απίστευτη ενέργεια μέσα από τη μουσική μου και να μοιράσω στον κόσμο περισσότερη αγάπη, όπως αυτή που μοιραζόμαστε με την Cindy».

Η Cindy Blackman, 50 ετών τότε, είχε συνεργαστεί εκτεταμένα με τον Lenny Kravitz σε ηχογραφήσεις και tours, αλλά και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες όπως οι Pharoah Sanders, Cassandra Wilson, Bill Laswell, κ.α.

Η Cindy και o Carlos ενώθηκαν με τα «ιερά δεσμά του γάμου» και ζουν στο Las Vegas.

Ηλίας Πελέκης

July 6th, 2020

No Comments

Comments are closed.