Ο Zetel καλεσμένος της εκπομπής The Classic

Ο Zetel καλεσμένος της εκπομπής The Classic
16
/ Feb
Friday
2018

Ο Zetel καλεσμένος της εκπομπής The Classic

Location
Rockha Radio
Artist
Zetel
Time
04:00 pm - 06:00 pm

Ο Zetel είναι ένας παραγωγός που ξεκίνησε κάπου το 1998 με τον φίλο του G Bani από το σχολείο και δημιούργησαν τους R.R.M. όπου ήταν MC, DJ και παραγωγός. Ένα διάστημα μετά στην παρέα μπήκε και ο RG! Στην πορεία πέρασε από το BCC του Λεκτικού (RIP) μέχρι το σημείο που γνωρίστηκε με τον Phyrosun και δούλεψαν στο πρώτο του mixtape με τίτλο “Σίγμα Κατατεθέν”.

Στην συνέχεια γνωρίζεται με τον Υποχθόνιο και δουλεύει στο mixtape του με τίτλο “Το Παιδί του Δρόμου”, ενώ ένα διάστημα μετά φτιάχνει την μουσική για ένα κομμάτι που άφησε εποχή, το “Κάνε Ντου” που βγήκε από την MINOS EMI. Το κομμάτι έμεινε στα charts 62 συνεχόμενες εβδομάδες. Από την ίδια εταιρεία το 2008 κυκλοφόρησε και ο προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Θέμα Επίσημο”, με συμμετοχές από Θύτη , ΥΠΟ , Ζαν Μπατιστ , Worms, Αντρέα Κωνσταντινίδη , Tang Ram , Ju-Ju , The Human Drum Machine , R.G , A.LO. . Μετά από αυτό, αποφάσισε απλά να σταματήσει και να κάνει ένα διάλειμμα.

Τα τελευταία χρόνια επανήλθε με συνεργασίες τόσο με τον SexPyr αλλά και άλλους (Μαύρος Ήλος, Tωm Unit κλπ) έβγαλε και το νέο του beatape από RNS Records το οποίο και θα παρουσιάσουμε.

Δίνουμε ραντεβού αυτή την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στην εκπομπή The Classic στον www.RockhaRadio.com για να μιλήσουμε για την ιστορία του, για ιστορίες γενικότερα, για μουσική, funk, jazz, soul, rock, electro και κλασσικά Hip Hop. Θα ακούσουμε το beatape του και κομμάτια του από το παρελθόν!

TUNE IN…

https://zetelbeatz.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/zetel_beatz
https://www.facebook.com/ZetelMonster/