Οι The VoCults καλεσμένοι της εκπομπής The Classic

Οι The VoCults καλεσμένοι της εκπομπής The Classic
10
/ Dec
Monday
2018

Οι The VoCults καλεσμένοι της εκπομπής The Classic

Location
Rockha Radio
Artist
The VoCults
Time
10:00 pm - 12:00 am

Το σχήμα δημιουργήθηκε από δύο αδέρφια στα τέλη του 2014 με έδρα το Βόλο. Αργότερα πήρε το συγκεκριμένο όνομα που σημαίνει το συνδυασμό emceeing και deejaying στα πλαίσια της Hip Hop κουλτούρας. Μέχρι τώρα μετράει τρεις ολοκληρωμένες δουλειές το «Hip Hop Minded» το 2016, το «Άρτια Φύση» το 2017 και «Η Τομή» το 2018.

Αποτελείται από τον Dj Mestre ως dj και παραγωγό, που ασχολείται από μικρή ηλικία με τα κλασικά κρουστά με συμμέτοχες σε ορχήστρες και συγκροτήματα καθώς και με το djing και τη μουσική παραγωγή, με συμμετοχές στους διαγωνισμούς του IDA Greece και DMC Greece 2017 όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση μόλις στην ηλικία των 18 ετών, και τον Skematik που ασχολείται ενεργά με το mcing εξελίσσοντας συνεχώς τον στίχο, τις τεχνικές του καθώς και τη σκηνική του παρουσία ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται πίσω από την ηχοληψία του σχήματος.

Έχουν μοιραστεί τη σκηνή ως support act με καλλιτέχνες όπως Ευθύμης (TXC), 12ος Πίθηκος, Keepers of the Hustle, Iratus, Βέβηλος, Sifu Versus, Μικρός Κλέφτης, The Doppelgangaz κ.α.

Τα αδέρφια από τον Βόλο έρχονται στην εκπομπή μας για να μιλήσουμε για Hip Hop, για ιστορίες και να ακούσουμε πολύ και καλή μουσική. Θα έχει και Rate The Bars.

Ραντεβού Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 από τις 22:00 και μέχρι τις 00:00 ΜΟΝΟ στον www.RockhaRadio.com

https://www.facebook.com/thevocults/
https://www.youtube.com/watch?v=IA812KIX1gw