Οι Gang Run καλεσμένοι της εκπομπής The Classic

Οι Gang Run καλεσμένοι της εκπομπής The Classic
25
/ Mar
Monday
2019

Οι Gang Run καλεσμένοι της εκπομπής The Classic

Location
Rockha Radio
Artist
Gang Run
Time
10:00 pm - 12:00 am

Οι Gang Run είναι ένα hip hop σχήμα από την Πάτρα και αποτελούνται από τους Σόλων (MC) και Αίνιγμα (MC/Beatmaker). Είναι ενεργοί από τον Οκτώβριο του 2011 όπου και αρχίζουν να γράφουν τα πρώτα τους κομμάτια. Ακολουθούν μικρές ανεπίσημες guest εμφανίσεις σε τοπικά lives, ενώ τον Δεκέμβριο του 2012 έχουν την 1η τους επίσημη live εμφάνιση στο Εμπάργκο (νυν Dabboo).

Τον Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφορεί ανεξάρτητα ο δίσκος τους “Ημέρα 8” και έκτοτε κυκλοφορούν πλήθος singles και video clips, μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 όπου και κυκλοφορεί το πρώτο EP τους με τίτλο “Κίτρινα Φωτά”. Oι Gang Run έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με μεγάλα ονόματα της εγχώριας hip hop σκηνής όπως Τακι Τσαν (στο 1o Love Tattoo Afterparty), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκουμπρια), Mpelafon, Rationalistas, Billy Sio & BCC Gang, Obnoxious Kas & Διττο Μοτιβο (Βοοm Squad) κ.α.

Οι Gung Run έρχονται από την Πάτρα στο στούντιο του Rockha Radio την Δευτέρα 25/3 στις 22:00 και μέχρι τις 24:00. Θα μιλήσουμε για όλα αυτά που κάνουν, για την σκηνή της Πάτρας και θα ακούσουμε πολλή μουσική. Συντονιζόμαστε στο www.RockhaRadio.com