Οι Κ74Μ καλεσμένοι στην εκπομπή The Classic

Οι Κ74Μ καλεσμένοι στην εκπομπή The Classic
13
/ May
Monday
2019

Οι Κ74Μ καλεσμένοι στην εκπομπή The Classic

Location
Rockha Radio
Artist
Κ74Μ
Time
10:00 pm - 12:00 am

Οι K74M (Kela SeventyFour74 Mpilly) κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μέρες τον πρώτο τούς ολοκληρωμένο-επίσημο δίσκο με τίτλο “Σφαίρα” και έρχονται στο Rockha Radio για να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να τους γνωρίσουμε.

Το σχήμα ξεκίνησε από ένα κομμάτι τον Δεκέμβριο του 2016 με τίτλο «Επίθεση στο σήμερα» και κατά τη διάρκεια του 2017 δημιούργησε το πρώτο του Mixtape αποτελούμενο από δώδεκα κομμάτια από τα οποία τέσσερα ομαδικά και τα υπόλοιπα σόλο.

Η “Σφαίρα” είναι ένας ομαδικός δίσκος στο σύνολο του, που απαρτίζεται από έντεκα κομμάτια (7+4), ένας καθαρά Boom Bap δίσκος ο οποίος αναλύει το συσχετισμό της (υδρογείου) Σφαίρας και της Σφαίρας (του όπλου) μέσα απ’ την προσωπική οπτική γωνία και κριτική του σχήματος. Ψυχικές καταβολές, προσωπικοί προβληματισμοί και προσωπικά βιώματα έρχονται να φτιάξουν αυτό το ηχόχρωμα, σε ένα CD που κινείται σε πολλά θεματικά μονοπάτια (ψυχολογικά κομμάτια, Battle raps, κοινωνικοπολιτικά κλπ). Οι παραγωγές “μυρίζουν” Βύρωνα, καθώς οκτώ από αυτές είναι του DJ Dallas και δύο από τον JK One, ενώ ένα είναι ενορχηστρωμένο από τον Νίκο Ράπτη.

Στην εκπομπή θα μιλήσουμε για την εμπλοκή τους στο Hip Hop, θα πούμε κάποιες προσωπικές ιστορίες και φυσικά θα μιλήσουμε και για ότι τους έχει επηρεάσει σε ότι κάνουν. Ραντεβού την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 22:00 και μέχρι τις 00:00 μόνο στον www.RockhaRadio.com

ΤΟ CD ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ LINK :

ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ HARD COPY